Svi prisutni posjetioci parka „Ravne 2“ koji su ove subote 19.septembra odlučili svoje popodnevno vrijeme iskoristiti za dolazak u park, imali su priliku uživati u prvom nastupu sarajevskog muzičara Momira Bogdanovića.

Momir je za sve prisutne odsvirao najveće ex-yu hitove, a prisutna publika je zajedno sa ovim sjajnim muzičarem pjevala njegove hitove i plesala.

– Ovamo, na ovu svirku sam došao na poziv svojih prijatelja, a tokom svirke sam vidio puno nasmiješenih ljudi, osjetio puno pozitivne energije i drago mi je da sam mogao biti dio svega ovoga. Zaista je divno vidjeti sve te ljude na jednom mjestu, tako dobro raspoložene i nasmijane. Što se tiče samog mjesta ima se mnogo toga za vidjeti, a što se tiče boravka na ovim mjestima koja sam uspio da obiđem i osjećaja, jako je zanimljivo i zaista postoji ta pozitivna energija, a to se osjetilo i u nastupu, i nadam se da je i publika zajedno sa mnom uživala. – kazao nam je Momir.

Inače, ovo mu je bio prvi nastup u parku „Ravne 2“, a sudeći po njegovim utiscima, ali i reakcijama publike, mogli bismo ga u budućnosti ponovo očekivati sa njegovim sjajnim repertoarom.

– Radujem se novim pozivima i svirkama ovdje, nosim super pozitivna iskustva i rado ću doći ponovo, nisam imao neka velika očekivanja, ali je na kraju sve ispalo prelijepo i svi zajedno smo uživali, pjevali i plesali. – kazao nam je Momir.